Τι είναι τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης (Τεχνικές πληροφορίες)

 Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης επίπεδης επιφάνειας.

Ακολουθώντας τον φυσικό τρόπο θέρμανσης, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας παράλληλα, την προηγμένη τεχνολογία, με συνδυασμό υλικών κατασκευής πολύ υψηλής ποιότητας.

Στα περισσότερα  πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης η επιφάνεια είναι επίπεδη και λευκή σε κάποιες σειρές, άθραυστο τζάμι ή χάλυβας σε άλλες.  Αποτελούνται από μια ειδική θερμομονωτική πλάκα, ίσου μεγέθους με το εμβαδόν της πρόσοψής τους.    Όπως κάθε σώμα που θερμαίνεται εκπέμπει υπέρυθρη ακτινοβολία. ένα μέρος της θερμότητας  μετατρέπεται  σε Υπέρυθρη Θερμότητα.


Τα πλαίσια κατασκευάζονται από αλουμίνιο, χάλυβα ή δεν υπάρχει καθόλου κορνίζα.  Με την πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία του ανακλαστήρα, το 98% της υπέρυθρης θερμότητας ακτινοβολείται προς τα εμπρός.

Για τα θερμαντικά σώματα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υλικά, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις υψηλότερες απαιτήσεις και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Για να μην υπερθερμανθεί ένα θερμαντικό σώμα και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα πυρκαγιάς, το σώμα είναι εξοπλισμένο με έναν θερμοστάτη ασφαλείας. Υπάρχουν επίσης, στο σώμα και μία σειρά από ρελιέ ασφαλείας, τα οποία προστατεύουν το σώμα.

Πάνω στην επιφάνεια του πάνελ  μπορεί κανείς να γράψει, είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές και σε επίδραση οξέων. Η επιφάνεια ή και πίσω εάν υπάρχει γυαλί  μπορεί να ζωγραφιστεί με κατάλληλα υλικά ή να εκτυπωθεί και να μετατραπεί το πάνελ σε έναν ωραίο πίνακα.

Τα επίπεδα πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης εκπέμπουν τη θερμότητα με 45 μοίρες άνοιγμα προς τα αριστερά και τα δεξιά από τα άκρα της πρόσοψής τους.

  

Κεραμικά στοιχεία υπέρυθρης θέρμανσης.

Το κέλυφος του ceramic sun είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Τα καλώδια είναι αντοχής θερμοκρασίας μέχρι 800°C. Οι συνδέσεις από κράματα κεραμικά και τέλος τα κεραμικά στοιχεία εκπομπής υπέρυθρης είναι μέγιστης απόδοσης με εγγύηση μέγιστης απόδοσης για τουλάχιστον 10.000 ώρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά από αυτές τις ώρες λειτουργίας θα επέλθει κάποια ζημία.

Αντιθέτως το ceramic sun μπορεί να λειτουργεί για τα επόμενα 30 χρόνια χωρίς να καταστραφεί το κεραμικό στοιχείο. Είναι κοινώς γνωστό πως υπάρχουν πολλά κεραμικά που δουλεύουν εδώ και 40 χρόνια χωρίς βλάβη.

Η κεραμική τεχνολογία έχει εισχωρήσει σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και της ιατρικής λόγω της στιβαρότητας, της απόδοσης και της διαρκούς λειτουργίας.

Τα πλεονεκτήματά της είναι πολλά και για αυτό τον λόγο παραμένει αναλλοίωτα το νούμερο 1 στην παραγωγή θερμότητας σε πολυάριθμες εφαρμογές.

Παρόλα αυτά σε περίπτωση που ένα κεραμικό στοιχείο σταματήσει να λειτουργεί μέσα στην εγγύηση των 5 ετών, τότε θα αντικατασταθεί χωρίς κόστος.

Αν έχει παρέλθει η εγγύηση τότε με κόστος 50 € μπορεί να αντικατασταθεί. Η INNOTECH GERMANY σας παρέχει 5 χρόνια επιπλέον εγγύηση για το νέο κεραμικό.

Οσον αφορά το κέλυφος της μονάδας αυτό δεν μπορεί να στραβώσει να υπερθερμανθεί ή να διαβρωθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Σίγουρα όμως μπορεί να αλοιωθεί η όψη του, να φαίνεται βρώμικο, δεν μπορεί όμως να καταστραφεί. Μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι θα ζήσει μια ζωή.  Παρόλα αυτά μετά από μερικά χρόνια καλό θα ήταν να αποσυνδεθεί και να καθαριστεί επαγγελματικά, η ακόμη και να βαφεί σε ένα νέο μοντέρνο χρώμα.