Υγεία

Το σύστημα αυτό χρησιμοποιήθηκε καταρχήν από τους γιατρούς και δόθηκε στο κοινό το 1981. Από τότε χρησιμοποιείται επιτυχώς στον ιδιωτικό τομέα καθώς και από γιατρούς, θεραπευτές, κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης και κλινικές. Η υπέρυθρη θερμότητα αποτελεί βασικό υποστηρικτικό μέσο για τις μεθόδους θεραπείας. Ακόμα και στις θερμοκοιτίδες, για να ζεσταίνουν τα νεογέννητα, χρησιμοποιούνται συστήματα υπέρυθρης θερμότητας.
Η Υπέρυθρη Θέρμανση είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όχι μόνο δεν είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο, αλλά είναι και ιδιαίτερα ευεργετική.

Η υπέρυθρη θερμότητα, που εισχωρεί σε βάθος, έχει διάφορα πεδία χρήσης και επιδρά θετικά σε κάποιες ασθένειες, όπως:
Υψηλή και χαμηλή πίεση, διαταραχές στο κυκλοφοριακό, νεφροπάθειες, αποτοξίνωση, στρες, παθήσεις του ρινικού, λαρυγγικού και ακουστικού συστήματος, ρευματισμοί, αρθρίτιδα, μόλυνση των κλειδώσεων, δερματοπάθειες, τράβηγμα μυών, βρογχίτιδα, άσθμα, κρυολογήματα, πόνοι περιόδου, λουμπάγκο, πόνοι στην μέση και την λεκάνη, ισχιαλγία, αϋπνία, έγκαυμα από τον ήλιο, προβλήματα πέψης, κόπωση, πνευμονία, πόνοι στην κοιλιακή χώρα, ακινησία άκρων κλπ. Κράμπες μυών/ πόνοι. Οι μύες θα χαλαρώσουν με τη χρήση υπέρυθρης θερμότητας και θα επανέλθουν. Έτσι θα ελαττωθεί η ένταση και οι πόνοι θα απαλυνθούν.

Η υπέρυθρη θερμότητα συμβάλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας των ιστών.  Αυτό είναι σημαντικό για τους τραυματισμένους συνδέσμους, τένοντες και μύες. Επίσης, συντελεί και στην ελαχιστοποίηση κινδύνου τραυματισμών των αθλητών.

Ευεξία


Το σύστημά μας, (πέρα από τη θέρμανση που αποδίδει), είναι ένα άριστο ιατρικό υποστηρικτικό εξάρτημα, διότι αποδίδει στους χρήστες, ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.

Είναι η αίσθηση εκείνη, που θα την νιώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, αν κάνει δοκιμή του προϊόντος μας, έστω και με ένα πάνελ, στον προσωπικό του χώρο.
Άλλωστε, όπως παραπάνω είπαμε, η εκπομπή υπέρυθρων θερμικών κυμάτων, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά το στρες.

Για δοκιμή, εμείς προτείνουμε, τον χώρο του υπνοδωματίου, και υποσχόμαστε στον χρήστη, πως το πρωινό του ξύπνημα, θα είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση. Σύμφωνα με την IGEF ενισχύεται το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του μήκους κύματος στο οποίο εκπέμπουν τα πάνελ. Τα προϊόντα μας είναι φυσικά πιστοποιημένα από την TUV και χαρακτηρίστηκαν τόσο από την IGEF όσο κι από την TUV ως φτωχά σε ηλεκτρομαγνητική εκπομπή, συνεπώς και απολύτως ασφαλή.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι λόγω της ομοιόμορφης θέρμανσης των δομικών στοιχείων, δημιουργούνται μηδαμινές διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ πατώματος και οροφής. Αντίθετα από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, που ο θερμός αέρας είναι ψηλά και το πάτωμα κρύο, με το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης έχετε μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς, χωρίς παγωμένα πόδια.